Делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова продължава по същество в

...
Делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова продължава по същество в
Коментари Харесай

Орлин следял Евгения с камери в играчките на детето преди да я убие и натъпче в куфар

Делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова продължава всъщност в Софийския градски съд с разпит на очевидци. През декември м.г. правосъдният състав отхвърли да върне обвинителния акт на прокуратурата, както изиска отбраната на подсъдимите за закононарушението - брачният партньор на убитата Орлин Владимиров и татко му Пламен.
Още по темата
В средата на октомври м.г. Евгения беше оповестена за изчезнала от 36-годишния си брачен партньор Орлин. Пред служителите на реда мъжът обяснил, че жена му тръгнала за фитнес в прилежащ столичен квартал, само че по-късно не се прибрала, а телефонът й бил изключен. Близо месец продължи издирването на столичанката, която бе майка на 6-годишно момченце. В началото на ноември проверяващите откриха тялото на Евгения Владимирова, натъпкано в куфар, изхвърлен в хвостохранилище край Перник. Орлин и татко му Пламен Владимиров, който е някогашен чиновник на ДАНС, бяха арестувани и направиха цялостни признания.

По-късно проверяващите разкриха по какъв начин се е стигнало до жестокото убийството. Двамата съпрузи се скарали, евентуално поради ревнивост, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а дамата припаднала. Владимиров помислил, че я е умъртвил и омотал четири пъти главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този миг дамата била жива, въпреки и в безсъзнание. След това 36-годишният мъж извикал татко си Пламен, който качил тялото на снаха си в персоналния си автомобил с куфар и го изхвърлил в хвостохранилище край Перник.

Първа пред магистратите през днешния ден свидетелства майката на Евгения. Капка Чорбанова съобщи, че съгласно нея и брачна половинка ѝ претекстът за закононарушението не е ревнивост, а веществен - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са желали да купят, съобщи Българска телеграфна агенция.

Почернената майка разказа, че не знае младото семейство да е имало проблеми. Имало обаче един случай, през април 2021 година - няколко месеца преди убийството, когато Орлин е изгонил от жилището им брачната половинка и детето си, те се върнали на идващия ден. Също по този начин Евгения споделила на майка си, че Орлин ѝ проверявал скрито телефона с кого си написа.

Майката добави, че не знае дъщеря й да е имала връзка с различен мъж. Още първоначално, откакто Евгения била оповестена за търсене, тя поискала Орлин да мине на детектор на лъжата, само че той отказал. Тя сподели още, че зет й е инсталирал камери в детските играчки на детето, с цел да следи жена си.

По делото следва да бъдат разпитани още бащата на Евгения, брат ѝ и брачната половинка му, както и други близки. Преди днешното съвещание пред Съдебната палата още веднъж се събраха другари на убитата с искане за правдивост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР